Eco Green Nano coating

Lotus effect

Zoals de natuur zichzelf beschermt

In 2015 besloot Eco Verde B.V. om duurzame Nano producten in de praktijk toe te voegen aan haar werkzaamheden als Hoveniersbedrijf.

Hoveniersbedrijf Eco Verde was al groen en heeft hierdoor nu ook Eco Green technologische oplossingen.

Het Hoveniersbedrijf Eco Verde heeft zich nu ook in hoge mate gespecialiseerd in het zelfreinigend en vuilwerend maken van materialen en oppervlaktes.

Hoveniersbedrijf Eco Verde biedt hierdoor duurzamere economische oplossingen aan materialen en of oppervlaktes die éénmalig behandeld worden met een hoogwaardige, onzichtbare en volledig biologisch afbreekbare Eco Green Nano coating met een werkzame duur tot 20 jaar.

Dat doen we met onze Eco Green coatings die de behandelde materialen op een duurzame manier het onderhoud hiervan vereenvoudigen.

Bijvoorbeeld de houten vlonders en of terrastegels. Met onze Eco Green coating heb je daar jaren geen omkijken meer naar.

Onze Eco Green coating op je materiaal houdt al het stof, water en ander viezigheid tegen.

Je vlonders gaan niet meer rotten, want het regenwater trekt er niet in. Stof of zand veeg je er zo vanaf. Zelfs wanneer je wijn omgaat of een bord spaghetti, is het zo opgeruimd.

De Eco Green coatings worden door opgeleid personeel van Eco Verde aangebracht.

Eco Green coating(s) oplossingen van Eco Verde.

De vraag naar natuurlijke onderhoudstechnieken en producten voor natuursteen, tegelwerk, stucwerk, glas en hout is aanzienlijk gestegen. De Eco Green coating zorgt ervoor dat deze materialen duurzaam waterdicht worden gemaakt. Dit alles zonder dat de kleur en structuur van het materiaal aan wordt getast.

Eco Green coating producten zijn samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. De zelfreinigende en beschermende werking van de natuur zijn hierin nagebouwd, waardoor deze producten zich onderscheiden ten opzichte van reguliere coatings.

Eco Green coatings producten zijn zeer duurzaam en speciaal ontwikkeld voor de industriële sector en de bouwwereld. De ultieme bescherming voor compleet gevel- en vloerwerk van gebouwen en alle voorkomende installaties.

Kortom: BESCHERMEN ZOALS DE NATUUR ZICHZELF BESCHERMT.

Eco Green coating is een hoogwaardige coating die volledig biologisch afbreekbaar is. Met een gegarandeerde werking op glas van 7 jaar en op hout, steen en perma voor 10 jaar.

De wereld staat op zijn kop. De aannemerij. De monumentenzorg. Overheidsinstanties. Iedereen erkent de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Vul het offerteformulier in om geheel vrijblijvend een offerte te ontvangen: