De werkwijze van Eco Verde

Bij Eco-Verde kunt u altijd terecht met alle uiteenlopende wensen, wij zullen alles in het werk zetten om deze uit te laten komen.
Of het nu gaat over een renovatie van bestaande tuin of aanleg van een nieuwe tuin, een team van vakbekwame hoveniers staat voor u klaar om uw droomtuin te realiseren.

Ori├źnterend gesprek

Hoe gaat Hoveniersbedrijf Eco-Verde te werk? Voor het eerste gesprek komen wij geheel vrijblijvend bij u langs en nemen al uw wensen door. Na dit gesprek maken wij eventueel een tekening/ontwerp en een vrijblijvende offerte.
Wanneer het ontwerp en/of de offerte gereed zijn, maken wij bij voorkeur een afspraak om samen onder het genot van een kopje koffie de details te bespreken. Wanneer u akkoord gaat met ons voorstel, maken wij een afspraak voor de start van de aanleg.

Vraag een offerte aan en ontdek ons gunstig tarief

Heeft u bijvoorbeeld geen tijd of bent u wegens andere omstandigheden niet in de gelegenheid uw tuin seizoensklaar te maken, dan kunnen wij deze klus tegen een gunstig tarief voor u klaren.
Geheel volgens wens van de klant stellen wij een vrijblijvende offerte op waarin alle werkzaamheden duidelijk worden omschreven, zodat er geen misverstand kan ontstaan. Ons kostenplaatje voor de geleverde diensten is aanmerkelijk goedkoper omdat wij met een lagere winstmarge werken.

Indien u besluit met ons in zee te gaan, kunt u een keuze maken uit de ruime verzameling heesters en vaste planten indien nodig regelen wij een gezamenlijk bezoek aan een naburig tuincentrum of onze eigen plantenkwekerij voor het uitzoeken van de bomen en overige planten e.d. Wij zullen uw opdracht vakkundig en met de grootste zorg uitvoeren.

Levering planten op bestelling

Ook leveren wij planten op bestelling aan hoveniers en particulieren.